Σχόλια Πελατών

Σχόλια Πελατών

 

«O πελάτης μου λατρεύει τα καθίσματά του. Μου είπε πως είναι τα πιό άνετα καθίσματα που υπάρχουν στο σπίτι του. Αυτό το σχόλιο είναι μεγάλη φιλοφρόνηση, αν εξαιρέσει κανείς πως εγώ παρείχα το 80% των καθισμάτων στο σπίτι! Όταν είδε την άνεση, την ποιότητα και την αισθητική των καθισμάτων που του παραδόθηκαν, η δουλειά μου έγινε πολύ ευκολότερη. Η συνεργασία μου με τον συγκεκριμένο πελάτη ήταν φανταστική και ειλικρινά πιστεύω πως τα καθίσματα της Elite HTS έπαιξαν πολύ σημαντικό ρόλο στην ικανοποίησή του από τη δουλειά μου.»

Roz Redmond
Interiors by Decorating Den. Brandywine, MD

 

“Για περίπου ένα χρόνο είδα σχεδόν όσα καθίσματα οικιακού κινηματογράφου υπάρχουν. Τα καθίσματα της Elite HTS είναι μακράν τα καλύτερα.»

Ady Gill
American High Definition, Hollywood, CA

 

«Καταπληκτικό προϊόν. Το μαξιλάρι στη μέση, έχει το σωστό σχήμα και μορφή, διατηρώντας την ιδανική κλίση της οσφυϊκής χώρας. Σε συνδυασμό με το σύστημα του «διπλού μαξιλαριού», επιτυγχάνεται η πλέον χαλαρή θέση του σώματος, χαρίζοντας τη μέγιστη άνεση».

Δρ. Grant O’Neill
D.C., Cloverdale, BC

 

«Κάθε φορά που έχω την τύχη να καθήσω σ’ ένα κάθισμα Elite, εκπλήσσομαι από το επίπεδο της εφαρμογής, της αισθητικής λεπτομέρειας και της άνεσης. Η δουλειά μου είναι η ανάλυση των καθισμάτων οικιακού κινηματογράφου και ειλικρινά μπορώ να πω πως η Elite κατασκευάζει καθίσματα με απόλυτη προσοχή στη λεπτομέρια και την ποιότητα. Η ανθεκτική κατασκευή, το υψηλής ποιότητας αφρώδες υλικό και ο εργονομικός σχεδιασμός, καθιστούν τα καθίσματα της Elite ιδανικά για τα προϊόντα Tactile Motion της Crowson.»

Randolph Crowson
President of Crowson Technology, LLC, Santa Barbara, CA