Επικοινωνία

Τι είδους εγγύηση έχουν τα προϊόντα της Elite HTS;
Η στάνταρ εγγύηση των καθισμάτων μας, είναι 10 χρόνια. Αυτή η διάρκεια, καλύπτει το μηχανισμό και το μοτέρ ανάκλισης, όπως και τα πλαίσια της ταπετσαρίας και του καθίσματος. Τα καθίσματα της Elite σχεδιάζονται ώστε τα διάφορα εξαρτήματα να επιδιορθώνονται και να αντικαθίστανται εύκολα. Για παράδειγμα, το μοτέρ ανάκλισης αφαιρείται πολύ εύκολα από το μηχανισμό μέσα σε 5 λεπτά. Παρομοίως και τα στηρίγματα της πλάτης αφαιρούνται γρήγορα, οπότε είναι πανεύκολο να μας αποσταλλούν για επιδιόρθωση ή αντικατάσταση.

Τα μπράτσα και τα μαξιλάρια αντιθέτως, είναι συναρμολογημένα και στηρίζονται με βίδες και παξιμάδια, οπότε χρειάζονται κάποια εργαλεία για την αποσυναρμολόγησή τους.

Εαν απαιτηθεί επισκευή στο χώρο σας, στις περισσότερες περιπτώσεις θα στείλουμε ένα τοπικό συνεργείο ή σε αντίθετη περίπτωση, θα σας αποζημιώσουμε για τα έξοδα της αποκατάστασης.

Σε πόσο χρόνο θα παραλάβω το κάθισμά μου;
Ο χρόνος παράδοσης συνήθως κυμαίνεται από 14 ως 16 εβδομάδες από τη στιγμή της κατάθεσης. Για όσα προϊόντα βρίσκονται στην κατηγορία «Προσφορές σε Απόθεμα», ο χρόνος παράδοσης συνήθως είναι 7 εβδομάδες.

Τα καθίσματα χρειάζονται συναρμολόγηση;
Όλα τα καθίσματα που στέλνουμε, είναι ήδη συναρμολογημένα (τα μπράτσα έχουν ενωθεί στη βάση) κι έτσι το μόνο που χρειάζεται είναι η ένωση των (πολλών) καθισμάτων σε σειρά, ώστε να μην μετακινούνται με τη χρήση. Αυτό επιτυγχάνεται με απλές ξυλόβιδες που παρέχονται (συνίσταται η χρήση δραπανοκατσάβιδου). Οι πλάτες των καθισμάτων αποστέλλονται ξεχωριστά πακεταρισμένες, ωστε να χωρούν τα καθίσματα να περάσουν και από στενές πόρτες.

Πόσο φαρδύ πρέπει να είναι το άνοιγμα της πόρτας για να περάσει το κάθισμα;
Χρειάζονται μόνο 56 εκατοστά, αφού οι πλάτες των καθισμάτων αποστέλλονται ξεχωριστά.

Τα καθίσματα διαθέτουν ηλεκτρική ανάκλιση; Υποστηρίζουν ρεύμα 110V και 220V;
Όλα τα καθίσματα της Elite HTS διαθέτουν ηλεκτρική ανάκλιση, ενώ οι “universal” μετασχηματιστές μας, δέχονται ρεύμα και 110 και 220 Volt.

Υπάρχει δυνατότητα χειροκίνητης ανάκλισης;
Ναι. Μπορούμε να προσθέσουμε χειροκίνητη ανάκλιση ως έξτρα στα καθίσματά μας, με επιπλέον κόστος.

 Πόση απόσταση χρειάζεται ανάμεσα στον τοίχο και την πλάτη του καθίσματος;
Το σχέδιο “WallSaver” που διαθέτουν τα καθίσματα της Elite HTS εξασφαλίζει πως χρειάζονται μόνο 10 εκατοστά ελεύθερου χώρου πίσω από το κάθισμα, ενώ 71 εκατοστά χρειάζονται μπροστά από το κάθισμα για το στήριγμα των ποδιών.

Τα καθίσματα “Loveseat” έχουν ηλεκτρική ανάκλιση; Μπορεί να γίνει ανεξάρτητη ανάκλιση του κάθε καθίσματος;
Ναι.Κάθε κάθισμα σε διάταξη “Loveseat” διαθέτει ανεξάρτητη ηλεκτρική ανάκλιση.

Πως θα ξέρω ποιά σκληρότητα αφρώδους υλικού να επιλέξω;
Υπάρχει επιλογή μαλακού, μεσαίου και σκληρού αφρώδους υλικού. Το 90% των πελατών μας επιλέγουν τη μεσαία σκληρότητα. Όσοι επιλέγουν το μαλακό η το σκληρό υλικό, συνήθως έχουν πολύ συγκεκριμένες απαιτήσεις και ανάγκες.

Ποιά είναι η διαφορά ανάμεσα στο δέρμα Valentino και το δέρμα Silk?
Το δέρμα Valentino είναι το φυσικό ανώτερης ποιότητας ιταλικό δέρμα. Το δέρμα Silk από την άλλη, είναι ένα συνθετικό υλικό που «αναπνέει» και είναι εξαιρετικά μαλακό και απαλό στην αφή όπως το μετάξι, ενώ έχει την αδιάβροχη ιδιότητα και την όψη του δέρματος. Η παραγωγή του δέρματος Silk, είναι μια πολύ ακριβή διαδικασία και για το λόγο αυτό είναι 15% ακριβότερο από το δέρμα Valentino.

Πως ενσωματώνεται ο περιστρεφόμενος δίσκος και η θήκη iPad στο κάθισμα; Οι θήκες iPad και ο δίσκος της Elite προσθαφαιρούνται πανεύκολα στην ποτηροθήκη χωρίς χρήση εργαλείων.

Μπορώ να στείλω το δικό μου υλικό/ύφασμα;
Ναι. Όντας οι κατασκευαστές, πολλές παραγγελίες αφορούν κατασκευές με υλικά που παρέχουν οι πελάτες μας.

Μπορείτε να ενσωματώσετε ειδικά κεντήματα, λογότυπα και οικόσημα στα καθίσματα;
Ναι. Η Elite HTS έχει τη δυνατότητα να ενσωματώσει οποιοδήποτε κέντημα ή να εκτυπώσει ψηφιακά, οποιοδήποτε αρχείο εικόνας μας στείλετε.

Τι επιλογές και αξεσουάρ είναι διαθέσιμα;
Από τη στιγμή που είμαστε οι κατασκευαστές, μπορούμε να εξυπηρετήσουμε τις περισσότερες ειδικές παραγγελίες. Οι στάνταρ επιλογές, περιλαμβάνουν διακοσμητικές ραφές, αποθηκευτικούς χώρους, αφαιρούμενους περιστρεφόμενους δίσκους, και συσκευές Crowson που δονούν το κάθισμα ανάλογα με τον ήχο. Θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες και εικόνες στο «Gallery».

 Τι συμβαίνει αν παραλάβω το κάθισμα και χρειάζομαι κάτι διαφορετικό από άποψη άνεσης; Τι δυνατότητες έχω;
Τα καθίσματα της Elite HTS συναρμολογούνται από πολλά ξεχωριστά κομμάτια, οπότε το μαξιλάρι και η πλάτη, μπορούν να διαφοροποιηθούν ακόμα και μετά από την παραλαβή. Οστόσο, θα υπάρξει κάποια επιπλέον χρέωση σε εξάρτηση με το είδος και το μοντέλο. Αντίθετα τα μπράτσα είναι ήδη ενωμένα στο κάθισμα με βίδες και παξιμάδια, οπότε είναι πιο δύσκολη η αφαίρεση και η αλλαγή τους.

Εναλλακτικά, έχουμε στο παρελθόν κατασκευάσει ένα μόνο κάθισμα που στείλαμε στους πελάτες για έγκριση. Τα υπόλοιπα καθίσματα, αποστέλλονται μετά την τελική έγκριση του πελάτη. Και πάλι, υπάρχει επιπλέον κόστος γι αυτή την υπηρεσία.

Κατασκευάζετε παραγγελίες γι ανάκλιντρα και τμηματικούς καναπέδες;
Ναι, οποιοδήποτε κάθισμα της Elite HTS μπορεί να κατασκευαστεί ως ανάκλιντρο ή τμηματικό κάθισμα.

Προσφέρετε ειδικές τιμές για διαακοσμητές, εγκαταστάτες και αρχιτέκτονες;
Ναι, προσφέρουμε ειδικές εκπτώσεις για ειδικές κατηγορίες μεταπωλητών.

Πως θα ξέρω πόσα καθίσματα και τι διάταξη να επιλέξω;
Αν δεν είστε σίγουροι πόσα καθίσματα θα χρειαστείτε και ποιά διάταξη είναι η πλέον κατάλληλη για τον δικό σας οικιακό κινηματογράφο, μπορούμε να σας προσφέρουμε εξειδικευμένες συμβουλές. Επιπλέον, μπορούμε πλέον να προσφέρουμε και τρισδιάστατο σχέδιο σε διακοσμητές, εγκαταστάτες και αρχιτέκτονες. Απλά στείλτε μας ένα σχέδιο του χώρου με fax ή e-mail, και συνήθως θα μπορέσουμε να σας στείλουμε ένα τρισδιάστατο σχέδιο σε 48 ώρες. Παρακάτω, θα δείτε ένα υπόδειγμα τρισδιάστατου σχεδίου.

Θέλετε να μάθετε πόσο έυκολα μπορούμε να αλλάξουμε τον τρόπο που ζείτε και εργάζεστε; Οι συνεργάτες της Projecting & Sounding ART, είναι στην διάθεση σας, για οποιαδήποτε πληροφορία, αλλά και να σας ξεναγήσουν στον υπέροχο κόσμο της τεχνολογίας που φτιάξαμε για εσάς!

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία σας, ή στείλτε μας email στο This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it  
Για άμμεση επικοινωνία, τηλεφωνήστε μας στο
210. 9949071

projecting-sounding-art_logo

Projecting & Sounding ART
Παράσχου 14
16346, Ηλιούπολη
Τηλ: 210.9949071-072
Fax: 210.9949073

Αίτηση προσφοράς Αίτηση δειγματολογίου υφασμάτων Παραγγελία Πληροφορίες για συνεργασία Άλλο
Όνομα
Επώνυμο
E-Mail
Τηλέφωνο
Ερωτήσεις/Σχόλια:

Πώς μάθατε για μας;
Google Διαφήμιση σε περιοδικό Άλλο
Security code